Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Konfektkaken “La Bomba” med nøtter og sjokoladekaramell oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Konfektkaken “La Bomba” med nøtter og sjokoladekaramell



Konfektkaken “La Bomba” med nøtter og sjokoladekaramell oppskrift.
Fotograf: Kylling.no
Konfektkaken “La Bomba” med nøtter og sjokoladekaramell inneholder 355 Kalorier, 31 g Karbo, 5 g Protein og 23 g Fett pr 100 gr
Konfektkaken “La Bomba” med nøtter og sjokoladekaramell har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Konfektkaken “La Bomba” med nøtter og sjokoladekaramell er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Nøttebunn

5stkeggehviter
200grsukker
100grhver av valnøtter, hasselnøtter og mandler, tilsammen 300 g, hakket

Sjokoladekaramell

100grsukker
1dlvann
100grsmør
100grmørk sjokolade, 70% kakao
5stkeggeplommer
Ca 2,5sskonjakk (eller mer...)
2dlkremfløte, stivpisket




Kalorier og næringsinnhold i Konfektkaken “La Bomba” med nøtter og sjokoladekaramell med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier355.004 268.88355.74Kcal
Protein4.8558.324.86gram
Karbohydrat30.52367.0030.58gram
Kostfiber1.0212.271.02gram
Fett22.93275.7322.98gram
Alkohol0.73 %8.780.73gram
Mettet fett10.76129.3910.78gram
Salt0.192.330.19gram
Pris på oppskriftenKr 6.30Kr 75.76Kr 6.31.-
Hele oppskriften veier1 203 totalt1 203 pr porsj100 pr stk gram
Energiprosent fra karbo34,38 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Pisk eggehvitene stive, fortsett å piske mens sukkeret tilsettes litt etter litt. Vend inn hakkete nøtter. Legg bakepapir i bunnen av en rund form, 24 cm i diameter. Fordel nøttemarengsen og stek midt i ovnen i en time ved 150 °C.

Smelt sukkeret til karamell. Tilsett vannet og rør så alt løses opp. Rør inn smør og sjokolade. Avkjøl litt og visp inn eggeplommene. Smak til med konjakk. Hvelv kaken over på et serveringsfat og sett ringen til formen rundt. Hell den varme sjokoladesausen over. Sett kaken kaldt og la den trekke, gjerne over natta. Fjern kakeringen og pynt med krem og friske bær.

Tips
• Kaken kan med fordel lages flere dager i forveien – den blir bare bedre av å stå.
• Lager du kaken i en langpanne kan du stikke ut runde porsjonskaker

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere: 4826 totalt.

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 24066)
Kategori: Sjokoladekake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-24
Oppdatert dato:2007-06-24


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Karamelltrøffelkake.Karamelltrøffelkake.
Denne retten har 458,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 29,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Konfektkaken “La Bomba” med nøtter og sjokoladekaramell.Konfektkaken “La Bomba” med nøtter og sjokola.
Denne retten har 355 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.