Karamelltrøffelkake



Karamelltrøffelkake oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Karamelltrøffelkake med herlig nøttebunn. Sirup kombinert med lys og mørk sjokolade gir en ekstra kremet karamelltrøffel. Dryss over flaksalt og nøtter, så er kaken komplett.

Oppskriften inneholder 458 Kalorier, 38 g Karbo, 8 g Protein og 29 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Nøtter, Peanøtter, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Karamelltrøffelkake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1054 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Nøttebunn

2dlmandler
3dlsalte peanøtter
25grsmør
1dlDansukker Lys Sirup
1dlrevet kokos

Karamelltrøffel

150grmørk sjokolade
150grlys sjokolade
2dlkremfløte
1,5dlDansukker Lys Sirup
0,5tsflaksalt

Pynt

nøtter etter eget valg




Kalorier og næringsinnhold i Karamelltrøffelkake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier458.415 565.10556.51Kcal
Protein8.25100.1610.02gram
Karbohydrat38.09462.4146.24gram
Kostfiber3.8246.374.64gram
Fett29.49358.0135.80gram
Mettet fett12.45151.1415.11gram
Salt0.587.070.71gram
Pris på oppskriftenKr 6.60Kr 80.12Kr 8.01.-
Hele oppskriften veier1 214 totalt1 214 pr porsj121 pr stk gram
Energiprosent fra karbo33,23 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stykker

Sett ovnen på 150 °C.
Kjør nøttene i en kjøkkenmaskin. Smelt smøret, og rør det inn i nøtteblandingen. Bland i resten av ingrediensene, og rør til en tykk røre.
Stryk ut røren i en smurt springform med ca. 24 cm diameter. Stekes midt i ovnen i ca. 20 minutter. Avkjøl i formen.
Gjør klar karamelltrøffelen. Finhakk den mørke og lyse sjokoladen, og sett den til sides. Kok opp kremfløte og sirup i en tykkbunnet kasserolle. Hell i sjokoladen litt etter litt, og rør til du får en jevn blanding. Rør inn flaksalt og la blandingen avkjøles litt.
Hell trøffelen over den kalde nøttebunnen i formen, og la stå i kjøleskap i 4–5 timer. Strø over litt hakkede nøtter før servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 35104)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Sjokoladekake
Innlagt dato:2020-05-27
Oppdatert dato:2020-05-27


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Raw sjokoladekake med vanilje.Raw sjokoladekake med vanilje.
Denne retten har 393,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 25,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karamelltrøffelkake.Karamelltrøffelkake.
Denne retten har 458,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 29,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Konfektkaken “La Bomba” med nøtter og sjokoladekaramell.Konfektkaken “La Bomba” med nøtter og sjokola.
Denne retten har 355,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.