Nyreragu



Nyreragu inneholder 111 Kalorier, 0 g Karbo, 15 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Nyreragu har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Selleri, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Nyreragu er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stksvinenyrer
2ssolje
1feddhvitløk
2stk filetansjosfileter, hakkede
2ssselleri, hakket
0,5stksitron, saften av
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Nyreragu!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier111.35247.67Kcal
Protein15.1533.70gram
Karbohydrat0.430.96gram
Kostfiber0.080.18gram
Fett5.4312.08gram
Mettet fett1.232.74gram
Salt0.541.20gram
Pris på oppskriftenKr 4.26Kr 9.48Kroner
Hele oppskriften veier890 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask og rens nyrene. Rist de hele nyrene i olje. Snu dem ofte så de blir pent brune. Ta dem opp.

Bland finhakket eller knust hvitløk, hakkede ansjosfileter, grønt og sitronsaft i oljen.

Skjær nyrene i skiver og varm dem i gryten sammen med de øvrige. La det ikke ligge for lenge og ved for sterk varme så nyrene blir tørre og harde. Smak til med salt og pepper.

Server nyreraguen med kokt ris til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10968)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Lesere: 2710 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.