Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Østerssuppe 2 oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Østerssuppe 2



Østerssuppe 2 inneholder 80 Kalorier, 2 g Karbo, 3 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Østerssuppe 2 har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Østerssuppe 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
25stkøsters
1literfiskekraft
1litermild kjøttbuljong
100grsmør
60grhvetemel
2stkeggeplommer
2dlfløte
1tssitronsaft
1dashpepper
1tsansjosessensIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dashsalt




Næringsdeklarasjon for Østerssuppe 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier79.75352.52Kcal
Protein2.5011.05gram
Karbohydrat1.948.58gram
Kostfiber0.080.35gram
Fett6.8730.37gram
Mettet fett4.0517.90gram
Salt0.672.98gram
Pris på oppskriftenKr 3.40Kr 15.03Kroner
Hele oppskriften veier2 652 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo9,73 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Åpne østersene og hell saften fra skallet og skjegget i et emaljert kokekar. Hell i litt fiskekraft og sitronsaft. La det trekke 15 minutter. Sil kraften.
Bland fiske- og kjøttkraften, og varm opp til kokepunktet. Hell kraften opp, men hold den varm.

Smelt smøret, ha i melet og rør godt sammen. Spe litt etter litt med den kokende kraften. Rør hele tiden. Kok opp. Rør i østerskraften. Ha salt, pepper og ansjosessens i suppen. Pisk alt sammen. Legg østersene i den kokende suppen et øyeblikk før servering, men de må ikke koke.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3823 totalt.

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13874)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Oslo
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-22
Oppdatert dato:2003-05-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.