Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Opp/ned ananaskake(0.A.B.AB) oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Opp/ned ananaskake(0.A.B.AB)



Opp/ned ananaskake(0,A,B,AB) inneholder 253 Kalorier, 37 g Karbo, 5 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Opp/ned ananaskake(0,A,B,AB) har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Opp/ned ananaskake(0,A,B,AB) er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
0,6dlsmør
1,2dlbrunt sukker
Ca 7skive(r)tørket, usøtet hermetisk ananas
Fruktbiter til hullene på anansen.
Feks halve kirsebær eller aprikoser
2,4dlsiktet speltmel
1tsbakepulver
4stkegg
2sssmeltet smør
1,8dlsukker




Kalorier og næringsinnhold i Opp/ned ananaskake(0.A.B.AB) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier253.182 428.65151.79Kcal
Protein5.3651.423.21gram
Karbohydrat37.08355.6922.23gram
Kostfiber1.7516.791.05gram
Fett8.8885.185.32gram
Mettet fett4.6844.892.81gram
Salt0.363.440.21gram
Pris på oppskriftenKr 3.34Kr 32.04Kr 2.00.-
Hele oppskriften veier959 totalt959 pr porsj60 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 stykker

Varm ovnen til 180°C. Smelt smør i en stor støpejernspanne. Tilsett sukker og rør godt. Fordel denne blandingen jevnt over bunnen. Skru av varmen og legg ananasskiver langs kanten. Legg 1 skive i midten og fyll hullene etter valg.

Bland speltmel og bakepulver i en bolle. Pisk eggene i en annen bolle. Ha i smør og sukker i eggene. Pisk videre til jevn blanding og hell det over det tørre. Rør godt.

Røren helles så over ananasen og stekes i ca 25-30 minutter til den er gyllen. Tas ut av ovnen, legg ett stort fat over pannen og snu den. La pannen stå litt før den fjernes forsiktig. . Server

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Blodtypediettens kokebok
(Intern: 14642)
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Blodtypediett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-11
Oppdatert dato:2003-07-11
Lesere: 6237 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Påskekake med safran og ananassalsa.Påskekake med safran og ananassalsa.
Denne retten har 226,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.