Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Påskens suksessterte oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Påskens suksessterte



Påskens suksessterte inneholder 429 Kalorier, 34 g Karbo, 8 g Protein og 28 g Fett pr 100 gr
Påskens suksessterte har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Påskens suksessterte er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Bunn:

4stkeggehviter
200grmelis
250grmandler, malte

Suksesskrem:

4stkeggeplommer
0,5dllys sirup
1dlsukker
0,5dlkremfløte
0,5stksitron, skallet revet
150grsmør

hakkede mandler

Rund kakeform, 26 cm i diameter

I stekeovn: 175 °C, ca. 35 minutter




Kalorier og næringsinnhold i Påskens suksessterte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier428.684 436.84277.30Kcal
Protein7.8981.665.10gram
Karbohydrat34.41356.1422.26gram
Kostfiber2.6627.531.72gram
Fett28.24292.2818.27gram
Mettet fett10.38107.436.71gram
Salt0.252.620.16gram
Pris på oppskriftenKr 4.61Kr 47.71Kr 2.98.-
Hele oppskriften veier1 035 totalt1 035 pr porsj65 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 stykker

Nesten som den tradisjonelle suksessterten. Riktig noe for ”slikkemunner”.

Skill eggeplomme og hvite. Visp hvitene stive, dryss i melis etter hvert som du visper slik at det blir en fin masse. Rør inn de malte mandlene. Hell røren i en godt smurt form og stek kaken. Avkjøl kaken og del den i to. Bland eggeplommer, sirup og sukker i en kjele og varm opp under omrøring. Når blandingen tykner, må ikke koke, tar du i sitronskall og rør inn smør i biter. Rør godt slik at blandingen blir glatt og fin. Settes kjølig ca. 1 time slik at det tykner. Fordel halvparten av kremen på den nedre delen av kaken, legg på neste lag og dekk kaken med resten av kremen. Dryss på hakkede mandler eller mandelflan.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 17181)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-03-14
Oppdatert dato:2004-03-14
Lesere: 3482 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sitron- og marengspai.Sitron- og marengspai.
Denne retten har 378,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,93 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kremet sitronpai.Kremet sitronpai.
Denne retten har 313,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.