Sett ovnen på 175 °C.
Bland mel og de andre ingrediensene til paiskallet i en kjøkkenmaskin til en fast, jevn deig.
Trykk ut deigen i en paiform med avtakbar bunn, 24–27 cm i diameter, og forstek den i ovnen i ca. 20 minutter.
Visp sammen egg, eggeplommer og sukker, tilsett kremfløten og til slutt sitronjuice og -skall.
Ha fyllet i paiskallet, og stek i ca. 30–35 minutter.
Avkjøles helt, gjerne i kjøleskapet slik at fyllet setter seg.
Sikt over melis før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33628)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte Innlagt dato:2018-02-20
Oppdatert dato:2018-02-20