Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Påsketerte oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Påsketerte



Påsketerte inneholder 434 Kalorier, 35 g Karbo, 5 g Protein og 30 g Fett pr 100 gr
Påsketerte har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Påsketerte er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Bunner:

150grhasselnøtter
2dlsukker
4stkeggehviter

Sjokoladekrem:

4stkeggeplommer
1,5dlhusholdningsfløte
1tspotetmel
1,5dlsukker
200grmørk sjokolade
200grsmør
marsipankyllinger av gul marsipan til pynt




Kalorier og næringsinnhold i Påsketerte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier433.855 301.65441.80Kcal
Protein5.2464.035.34gram
Karbohydrat35.15429.5335.79gram
Kostfiber2.0024.442.04gram
Fett29.81364.2830.36gram
Mettet fett13.65166.8013.90gram
Salt0.263.230.27gram
Pris på oppskriftenKr 6.06Kr 74.05Kr 6.17.-
Hele oppskriften veier1 222 totalt1 222 pr porsj102 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Start med bunnen. Rist nøttene i ovnen ved 175 C i 5-10 minutter og gni dem mellom hendene, slik at mesteparten av skallet forsvinner. Hakk nøttene fint og bland med sukkeret. Stivpisk eggehvitene og vend inn nøtte- og sukkerblandingen.

Bre røren ut på smurt og melet bakepapir til tre runde bunner, diameter ca 22 cm. Du kan også bruke tre like store runde kakeformer.

Stek bunnene ved 150 C i 20-25 minutter. Løsne bunnene med en gang og la dem avkjøles på flatt underlag.

Sjokoladekrem: Bland eggeplommer, husholdningsfløte, potetmel og sukker i en kjele. Kok opp dette mens du rører hele tiden til den blir en fyldig krem. Ta kjelen fra varmen og rør inn kokesjokolade i biter og smøret i klatter. Rør til alt er smeltet. Sett kremen kaldt, slik at den tykner.

Bre kremen mellom bunnene og oppå kaken. Sprøyt gjerne litt av kremen ut som pynt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8915)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Lesere: 2323 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Karamellpai med nøtter.Karamellpai med nøtter.
Denne retten har 457,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,23 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 30,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.