Arbeid sammen ingrediensene til deigen, gjerne i en kjøkkenmaskin. Trykk deigen ut i en form med avtakbar kant, ca. 28 cm i diameter. Prikk med en gaffel. Stekes midt i ovnen ved 250 °C i 10 minutter. La paiskallet avkjøles i formen. Bland alle ingrediensene til fyllet unntatt matfett og nøtter i en kasserolle, og la småkoke til det tykner, ca. 10 minutter. Rør av og til. Ta kasserollen fra platen, og rør inn matfettet. Tilsett nøttene. Hell fyllet i skallet. Sett i kjøleskap i 3 timer for å stivne. Ta kanten av formen, og pynt paien med vispet krem. Sikt over litt sjokolademelis.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33893)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte Innlagt dato:2018-04-16
Oppdatert dato:2018-04-16