Pærer i tyttebærsaft



Pærer i tyttebærsaft inneholder 85 Kalorier, 19 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Pærer i tyttebærsaft har ingen allergener
Pærer i tyttebærsaft er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 5301 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2kgsmå jevne pærer
1kgtyttebær
1,5litervann
750grsukker
0,75tsvinsyreIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!




Næringsdeklarasjon for Pærer i tyttebærsaft!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier85.044 192.47Kcal
Protein0.2813.80gram
Karbohydrat19.36954.45gram
Kostfiber2.52124.24gram
Fett0.167.89gram
Mettet fett0.000.00gram
Salt0.000.00gram
Pris på oppskriftenKr 2.29Kr 112.90Kroner
Hele oppskriften veier4 930 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo91,06 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rens og skyll tyttebærene. Ha dem i en kjele sammen med vannet og la dem koke i 10-15 minutter. Sil saften gjennom bærstrie eller silepose. Mål saften. Du trenger ca. 1 liter saft til å koke pærene i.

Vask og skrell pærene. Klipp av et lite stykke av stilken. Skrap bort det brune skinnet på stilken som er igjen på pærene. Skjær ut blomsten med en liten spiss kniv. Skjær også et lite kryss i pæren ved blomsterfestet. Dette hjelper til at rødfargen trenger lettere inn i pærekjøttet, og at pæren blir jevnere kokt.

Bland tyttebærsaften, sukkeret og vinsyren i en kjele. Rør under oppvarmingen til sukkeret er oppløst. Skum godt. Kok pærene møre i saften på svak varme. Legg ikke for mange pærer i kjelen om gangen. Pærene skal bli gjennomkokte og klare helt igjennom. Ta pærene opp med skje og legg dem direkte i rene, varme glass. Kok tyttebærsaften inn uten lokk på sterk varme til den begynner å tykne. Hell laken kokende over pærene. Fyll glassene helt opp. Skru på lokk med det samme. Oppbevar tyttebærpærene kjølig.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9451)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.