Pærer i tyttebærsaft inneholder
85 Kalorier,
19 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Pærer i tyttebærsaft har ingen allergener
Pærer i tyttebærsaft er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5301 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pærer i tyttebærsaft!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 85.04 | 4 192.47 | Kcal |
Protein | 0.28 | 13.80 | gram |
Karbohydrat | 19.36 | 954.45 | gram |
Kostfiber | 2.52 | 124.24 | gram |
Fett | 0.16 | 7.89 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.29 | Kr 112.90 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 930 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 91,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og skyll tyttebærene. Ha dem i en kjele sammen med vannet og la dem koke i 10-15 minutter. Sil saften gjennom bærstrie eller silepose. Mål saften. Du trenger ca. 1 liter saft til å koke pærene i.
Vask og skrell pærene. Klipp av et lite stykke av stilken. Skrap bort det brune skinnet på stilken som er igjen på pærene. Skjær ut blomsten med en liten spiss kniv. Skjær også et lite kryss i pæren ved blomsterfestet. Dette hjelper til at rødfargen trenger lettere inn i pærekjøttet, og at pæren blir jevnere kokt.
Bland tyttebærsaften, sukkeret og vinsyren i en kjele. Rør under oppvarmingen til sukkeret er oppløst. Skum godt. Kok pærene møre i saften på svak varme. Legg ikke for mange pærer i kjelen om gangen. Pærene skal bli gjennomkokte og klare helt igjennom. Ta pærene opp med skje og legg dem direkte i rene, varme glass. Kok tyttebærsaften inn uten lokk på sterk varme til den begynner å tykne. Hell laken kokende over pærene. Fyll glassene helt opp. Skru på lokk med det samme. Oppbevar tyttebærpærene kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9451)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.