Pai med reinskav inneholder
200 Kalorier,
6 g Karbo,
9 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Pai med reinskav har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pai med reinskav er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5149 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pai med reinskav!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 199.72 | 947.09 | Kcal |
Protein | 9.01 | 42.73 | gram |
Karbohydrat | 5.92 | 28.07 | gram |
Kostfiber | 0.88 | 4.17 | gram |
Fett | 15.36 | 72.84 | gram |
Mettet fett | 7.49 | 35.52 | gram |
Salt | 0.56 | 2.67 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.39 | Kr 49.27 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 897 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,85 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brun bacon, løk, kjøtt, sopp og sukkererter. Tilsett crème fraîche og krydder. Ha dette i en paiform. Legg to butterdeigplater oppå hverandre og kjevl ut til lokk på paien.
Kjevl ut og lag strimler til pynt av den siste platen. Lim fast pynten med eggehvite og pensle lokket med eggeplomme. Stek paien ved 210 C til butterdeigen er gyllen og fin, ca. 20 - 30 minutter.
Server paien med enkel salat, f.eks. grønn salat, løk i skiver, reddiker og basilikum.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20163)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-09-13
Oppdatert dato:2005-09-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.