Fotograf:
Mat.no
Pai med vaniljekrem og bær inneholder
308 Kalorier,
26 g Karbo,
5 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Pai med vaniljekrem og bær har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pai med vaniljekrem og bær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
12314 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Pai med vaniljekrem og bær med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 308.10 | 2 612.50 | 326.56 | Kcal |
Protein | 4.84 | 41.04 | 5.13 | gram |
Karbohydrat | 25.62 | 217.24 | 27.16 | gram |
Kostfiber | 0.97 | 8.23 | 1.03 | gram |
Fett | 20.48 | 173.66 | 21.71 | gram |
Mettet fett | 12.59 | 106.76 | 13.34 | gram |
Salt | 0.20 | 1.71 | 0.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.97 | Kr 33.66 | Kr 4.21 | .- |
Hele oppskriften veier | 848 totalt | 848 pr porsj | 106 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,26 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Enklere enn du tror. Kan med fordel brukes som en dessert, enten stor eller som kuvertpaier. Paiskallet kan lages i god tid før det skal fylles ogserveres.
Paiform, 22 cm i diameter eller små paiformer med løs bunn
I stekeovn: 200 graderC, ca. 10 - 15 minutter
Bland ingrediensene til mørdeigen i en food processor eller en bolle. Er eggene små må du bruke to eggeplommer. La maskinen gå noen sekunder, eller elt det sammen med hendene.
La deigen hvile kjølig ca. 1/2 time. Kjevle deigen ut og kle paiformen/e med deigen.
Prikk bunnen med en gaffel og la den stå noen minutter før den settes i ovnen til steking.
Avkjøl paiskallet litt i formen før det tas forsiktig ut. Dekk bunnen og sidene i formen med vaniljekrem blandet med vispet krem.
Pynt med bær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118968440)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-27
Oppdatert dato:2002-05-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift