Pannekaker, fyllt med soppkrem og skinke inneholder
196 Kalorier,
13 g Karbo,
9 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Pannekaker, fyllt med soppkrem og skinke har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pannekaker, fyllt med soppkrem og skinke er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3009 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pannekaker. fyllt med soppkrem og skinke!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 195.86 | 825.06 | Kcal |
Protein | 9.39 | 39.56 | gram |
Karbohydrat | 12.79 | 53.88 | gram |
Kostfiber | 0.70 | 2.95 | gram |
Fett | 11.64 | 49.03 | gram |
Mettet fett | 6.55 | 27.59 | gram |
Alkohol | 0.14 % | | | |
Salt | 0.73 | 3.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.29 | Kr 26.50 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 685 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,12 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær sjampinjongene i skiver og Svitsj dem i smør. Tilsett hvitvin og la det koke, til væsken er nesten fordampet.
Ha creme fraiche i og kok soppkremen godt igjennom under omrøring.
Tilsett skinke samt halvdelen av osten og smak kremen til med salt og pepper.
Dryss med hakket persille og fordel soppkremen på pannekakene.
Rull pannekakene sammen og legg dem i et ildfast fat.
Dryss med resten av osten og gratenger pannekagjene ca. 10 minutter ved 225°C .
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 27737)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pannekaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-22
Oppdatert dato:2010-10-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift