Pannekaketerte med appelsincoulis





Pannekaketerte med appelsincoulis inneholder 157 Kalorier, 16 g Karbo, 3 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Pannekaketerte med appelsincoulis har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pannekaketerte med appelsincoulis er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
4stkegg
75grhvetemel
2tssukker
ørlite salt
1stkvaniljestang, frøene
100grsmør
3,5dlkaffefløte/melk

Appelsincoulis:

Ca 5stkappelsiner
2dlkokt sukkerlake (50/50)
0,5stkkanelstang
2stkstjerneanis
50grusaltet smør


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Pannekaketerte med appelsincoulis med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier156.513 236.41404.55Kcal
Protein2.7957.697.21gram
Karbohydrat15.74325.4840.69gram
Kostfiber1.1022.752.84gram
Fett8.91184.2523.03gram
Mettet fett5.25108.5613.57gram
Salt0.122.460.31gram
Pris på oppskriftenKr 3.32Kr 68.65Kr 8.58.-
Hele oppskriften veier2 068 totalt2 068 pr porsj258 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Fransk dessert som kan smelte ethvert sinn. Spises gjerne med vaniljeis til samt noen dråper Grand Marnier over før servering

Slik gjør du
Pisk sammen egg, mel, sukker, salt og vaniljefrø til en glatt røre. Varm smør til kokepunktet og bland inn. La røren hvile en times tid. Stek pannekaker på størrelse med en bløtkakeform (springform).
Skrell appelsiner med kniv. Fjern den hvite hinnen. Strimle de gule skallet. Gi strimlene et oppkok 4 ganger, hver gang i nytt vann. Skjær ut fileter (båter uten skinn) av de skrelte appelsinene. ha forvellede strimpler i en kjele med sukkerlake, kanel og anis. Press resten av saften fra appelsinene i kjelen. Tilsett smør og la sausen koke til det tykner. Avkjøl. Smør hver pannekake med appelsinsausen og legg dem på hverandre i springformen. Trykk litt til og la formen stå i kjøleskapet minst 2 timer. Før servering skjæres terten i "bløtkakestykker" og anrettes på tallerkener sammen med appelsincoulis og -fileter.

Spesielle egenskaper Skal ikke i stekeovn

Kilde: Deus

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kakemonsen
(Intern: 1415)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-09
Oppdatert dato:2002-09-09
Lesere: 4800 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kremet sitronpai.Kremet sitronpai.
Denne retten har 313,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sitron- og marengspai.Sitron- og marengspai.
Denne retten har 376,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.