Fotograf:
gourmeten.no
Pasta carbonara fra gourmeten inneholder
305 Kalorier,
30 g Karbo,
10 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Pasta carbonara fra gourmeten har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta carbonara fra gourmeten er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3668 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta carbonara fra gourmeten!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 304.90 | 911.65 | Kcal |
Protein | 10.36 | 30.98 | gram |
Karbohydrat | 30.47 | 91.11 | gram |
Kostfiber | 1.94 | 5.80 | gram |
Fett | 15.30 | 45.75 | gram |
Mettet fett | 7.27 | 21.74 | gram |
Salt | 0.67 | 2.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.32 | Kr 21.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 196 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kokk opp pastaen med litt salt.
Kutt løken i små biter og skjær baconen i små terninger.
Stek løken og baconen sammen.
Når det blir gyllent, hell fløten i pannen.
La fløten koke inn.
Bland sammen tagliatelle og fløten i en stor bolle.
Tilsett 2 eggeplommer og bland sammen.
Riv osten over pastaen.
Strø over finhakket persille og hell over litt olivenolje.
Svart olivenolje :
Aroma:
Kraftig duft av svarte oliven med hint av trøfler og gjær.
Produsenten fermenterer de svarte olivenene mer enn 24 timer før pressing. En spesialitet fra området, slik oljene ble laget i gamle dager.
Svart olivenolje finnes på gourmeten.no
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gourmeten.no
(Intern: 29730)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Italia
Innlagt dato:2012-10-09
Oppdatert dato:2012-10-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift