Fotograf:
Gilde
Fettucine med sprøstekt Birkebeinerskinke inneholder
249 Kalorier,
13 g Karbo,
10 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Fettucine med sprøstekt Birkebeinerskinke har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fettucine med sprøstekt Birkebeinerskinke er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3367 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fettucine med sprøstekt Birkebeinerskinke!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 248.73 | 1 085.96 | Kcal |
Protein | 10.35 | 45.19 | gram |
Karbohydrat | 12.57 | 54.88 | gram |
Kostfiber | 1.08 | 4.72 | gram |
Fett | 17.21 | 75.14 | gram |
Mettet fett | 8.24 | 35.98 | gram |
Salt | 1.21 | 5.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.80 | Kr 51.52 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 746 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,16 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sprøstek Gilde Birkebeinerskinke i tørr panne på middels varme. Avkjøl skinken på tørkepapir. Kok fløten på svak varme til den tykner og ta kjelen av platen.
Grovhakk cashewnøtter, basilikum og fire skiver sprøstekt birkebeinerskinke og rør sammen med fløten. Smak til med salt og pepper. Kok pastaen som angitt på pakken. Skyll i rennende vann og ha på 1 ss olje.
Legg stekt birkebeinerskinke i bunnen av tallerkenen. Fyll på med pasta og pastasaus. Skjær toppen av en tomat og hul den ut med en skje.
Fyll i saus og oliven. Pynt med ruccolasalat, basilikum og små sylteagurker. Serveres i hyggelige omgivelser med godt drikke.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24668)
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-02-23
Oppdatert dato:2008-02-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift