Fotograf:Dansukker
Peanøtt-ingefærkaker inneholder 461 Kalorier, 39 g Karbo, 11 g Protein og 28 g Fett pr 100 gr Peanøtt-ingefærkaker har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Peanøtter, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hakk sjokoladen i små biter og bland den med peanøttene. Finhakk ingefæren. Rør smør, peanøttsmør, sukker og egg til det skummer. Bland mel, bakepulver, ingefær og halvparten av sjokolade-peanøttblandingen i smørblandingen. Rull kuler og dypp dem i resten av sjokolade-peanøttblandingen. Legg kakene på en bakeplate med bakepapir og stek dem i ca. 13 minutter ved 175°C.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 25622)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2009-04-09
Oppdatert dato:2020-05-26