Fotograf:Dansukker
Mandelmasseformer fylt med nougat og nøttekaramell inneholder 488 Kalorier, 37 g Karbo, 8 g Protein og 33 g Fett pr 100 gr Mandelmasseformer fylt med nougat og nøttekaramell har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skåld mandlene, fjern skallet og mal dem. Bland de malte mandlene med melis og eggehvite til en fast masse. Trykk ut massen i små folieformer som settes på et brett.
Stekes midt i ovnen ved 175 °C i ca. 12 minutter. Imens kuttes nougaten i like mange biter som det er former. Legg en nougatbit i hver form med en gang de kommer ut av ovnen.
Bland fløte, sirup og sukker i en kasserolle, og la småkok til blandingen er tykk. Rør av og til. Bland nøttene i karamellen, og fordel deretter nøttekaramellen i formene. Oppbevares kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 36117)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2021-11-29
Oppdatert dato:2021-11-29