Fotograf:Dansukker Til våre veganske nøttekaker med sjokolade bruker du de nøttene du liker best og blander dem med kikertlake. Dypp de ferdige nøttekakene i smeltet sjokolade og strø på revet appelsinskall.
Sett ovnen på 200 °C.
Mal nøtter i en mikser, og tilsett sukkeret.
Sil av kikertene så bare vanne blir igjen. Mål opp og tilsett i nøtteblandingen, miks til en jevn blanding.
Trill til boller, ca. 20 g. Hvis det blir klissete, kan du fukte hendene innimellom.
Legg bollene med mellomrom på en plate med bakepapir.
Stek i nedre del av ovnen i 8–10 minutter. Avkjøl.
Dypp den ene siden av kakene i smeltet sjokolade og strø på revet appelsinskall. Oppbevares kjølig i en boks
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35098)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker Diett/allergi:
Veganer Innlagt dato:2020-05-26
Oppdatert dato:2020-05-26