Pecan pie inneholder
383 Kalorier,
45 g Karbo,
5 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Pecan pie har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pecan pie er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5700 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Pecan pie med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 383.11 | 5 709.34 | 713.67 | Kcal |
Protein | 5.41 | 80.62 | 10.08 | gram |
Karbohydrat | 44.80 | 667.64 | 83.45 | gram |
Kostfiber | 1.54 | 22.95 | 2.87 | gram |
Fett | 19.91 | 296.71 | 37.09 | gram |
Mettet fett | 8.38 | 124.88 | 15.61 | gram |
Salt | 0.27 | 4.00 | 0.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.89 | Kr 117.58 | Kr 14.70 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 490 totalt | 1 490 pr porsj | 186 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,77 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Der lages en alminnelig mørdeig ( evt en ferdiglaget ). Deigen rulles ut (ca.3 mm tykk). Kle terteformen med deigen og sett på kjøl i ca. 15 min. Ovnen slås på på 180 grader.
Rør sirup, brun farin,egg og plommer til en samlet masse. Smelt smøret i en gryte til det er nøttebrunt. Bland det smeltede smør i massen. Fordel Pecan-nøttene i terteformen, hell fyllet over og bak den ca. 45 min. Terten skal være fast, når den tas ut.
Server med pisket fløte
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22288)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Amerika
Innlagt dato:2006-06-22
Oppdatert dato:2006-06-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift