Fotograf:Kylling.no
Penne carbonara med kylling, reker og endivie inneholder 149 Kalorier, 8 g Karbo, 11 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr Penne carbonara med kylling, reker og endivie har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Skalldyr, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rens kyllingen for ben og skjær kjøttet i passe store biter. Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Ha i fløte og grovhakket endiviesalat. Kok opp. Rør inn eggeplommer og dill. Smak til med soyasaus, salt og pepper. Ha i kyllingen og ca. halvparten av rekene. Varm forsiktig opp uten å koke. Dryss over resten av rekene og litt ekstra dill ved servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 2118967530)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pasta Land:
Italia Innlagt dato:2002-05-03
Oppdatert dato:2018-12-29