Fotograf:Kylling.no
Penne carbonara med kylling, reker og endivie inneholder 149 Kalorier, 8 g Karbo, 11 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr Penne carbonara med kylling, reker og endivie har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Skalldyr, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Penne carbonara med kylling. reker og endivie!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Enhet
Kalorier
148.76
1 005.87
Kcal
Protein
10.66
72.08
gram
Karbohydrat
8.01
54.16
gram
Kostfiber
1.40
9.47
gram
Fett
7.92
53.55
gram
Mettet fett
3.57
24.14
gram
Salt
0.51
3.42
gram
Pris på oppskriften
Kr 7.62
Kr 51.52
Kroner
Hele oppskriften veier
2 029
gr totalt
gram
Fremgangsmåte:
Rens kyllingen for ben og skjær kjøttet i passe store biter. Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Ha i fløte og grovhakket endiviesalat. Kok opp. Rør inn eggeplommer og dill. Smak til med soyasaus, salt og pepper. Ha i kyllingen og ca. halvparten av rekene. Varm forsiktig opp uten å koke. Dryss over resten av rekene og litt ekstra dill ved servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 2118967530)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pasta Land:
Italia Innlagt dato:2002-05-03
Oppdatert dato:2018-12-29
Lesere: 7228 totalt.