Fotograf:
Kylling.no
Canneloni med kyllingkjøttdeig inneholder
176 Kalorier,
7 g Karbo,
10 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Canneloni med kyllingkjøttdeig har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Canneloni med kyllingkjøttdeig er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 11 lesere
Lesere:
23211 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Canneloni med kyllingkjøttdeig!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 176.35 | 703.93 | Kcal |
Protein | 9.61 | 38.36 | gram |
Karbohydrat | 7.33 | 29.26 | gram |
Kostfiber | 0.79 | 3.15 | gram |
Fett | 11.89 | 47.46 | gram |
Mettet fett | 4.68 | 18.68 | gram |
Salt | 0.32 | 1.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.52 | Kr 30.02 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 198 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,62 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 225 °C.
Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne. Ta den opp og legg den til side.
Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter. Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekeplaten.
Skjær løken i tynne båter og skyll spinaten. Stek rødløken raskt. Tilsett spinat og snøfrisk og vend det i pannen med en gaffel med hvitløk på tuppen. Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper. Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen.
Legg rullene i en ildfast form og ha resten av fyllet over. Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen i ca. 10 minutter.
Cannelloni smaker godt med en grønn salat og fileter av rosa grapefrukt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 22031)
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-23
Oppdatert dato:2006-05-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift