Perlehøns fra Bretagne



Perlehøns fra Bretagne inneholder 129 Kalorier, 3 g Karbo, 9 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Perlehøns fra Bretagne har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Perlehøns fra Bretagne er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 7203 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stkperlehøns eller 1 stor broiler
5sssmør
1stk litekålhode
2stk storgulrøtter
Ca 1,5stk storløk
200grfett bacon
1dashsalt
1dashpepper
6stkknakkpølser




Næringsdeklarasjon for Perlehøns fra Bretagne!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier129.25872.83Kcal
Protein9.0160.84gram
Karbohydrat3.3822.83gram
Kostfiber1.288.64gram
Fett8.5757.87gram
Mettet fett3.9226.47gram
Salt0.654.38gram
Pris på oppskriftenKr 4.51Kr 30.46Kroner
Hele oppskriften veier2 701 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo10,46 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Legg perlehønen (eller broileren) i en ovnsfast form og smør den med smør. Sett den i ovnen som angitt. Drypp den av og til.

Del kålen i biter, riv gulrøttene på råkostjern, eller hakk dem fint, og skjær løken i skiver.

Fjern svoren fra baconet og skjær det i stykker. Stek baconet i panne noen minutter. Tilsett grønnsakene. Ha i salt og pepper og så mye vann at det ikke brenner på.

La det koke til grønnsakene er møre, ca 30 minutter. Da skal vannet være dampet bort.

Legg pølsene i ovnen sammen med perlehønen mot slutten av steketiden, så de blir varme. Steketid 45 min. på 220 C midt i ovnen.

Legg grønnsakene opp på fat og legg perlehønen og pølser på toppen. Server stekte eller kokte poteter til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12076)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.