Perlehøns fra Bretagne inneholder
129 Kalorier,
3 g Karbo,
9 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Perlehøns fra Bretagne har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Perlehøns fra Bretagne er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7203 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Perlehøns fra Bretagne!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 129.25 | 872.83 | Kcal |
Protein | 9.01 | 60.84 | gram |
Karbohydrat | 3.38 | 22.83 | gram |
Kostfiber | 1.28 | 8.64 | gram |
Fett | 8.57 | 57.87 | gram |
Mettet fett | 3.92 | 26.47 | gram |
Salt | 0.65 | 4.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.51 | Kr 30.46 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 701 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,46 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg perlehønen (eller broileren) i en ovnsfast form og smør den med smør. Sett den i ovnen som angitt. Drypp den av og til.
Del kålen i biter, riv gulrøttene på råkostjern, eller hakk dem fint, og skjær løken i skiver.
Fjern svoren fra baconet og skjær det i stykker. Stek baconet i panne noen minutter. Tilsett grønnsakene. Ha i salt og pepper og så mye vann at det ikke brenner på.
La det koke til grønnsakene er møre, ca 30 minutter. Da skal vannet være dampet bort.
Legg pølsene i ovnen sammen med perlehønen mot slutten av steketiden, så de blir varme. Steketid 45 min. på 220 C midt i ovnen.
Legg grønnsakene opp på fat og legg perlehønen og pølser på toppen. Server stekte eller kokte poteter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12076)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.