Pissaladière inneholder
174 Kalorier,
24 g Karbo,
6 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Pissaladière har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pissaladière er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2808 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pissaladière!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 174.34 | 1 544.83 | Kcal |
Protein | 5.50 | 48.74 | gram |
Karbohydrat | 23.93 | 212.04 | gram |
Kostfiber | 2.39 | 21.18 | gram |
Fett | 5.76 | 51.04 | gram |
Mettet fett | 0.86 | 7.62 | gram |
Salt | 1.38 | 12.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.53 | Kr 57.86 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 886 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 54,9 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kjevle den ferdige pizzadeigen ut til 4 mm tykkelse, trykk på plass i en pizzaform med 30 cm diameter.
Smør på tomatpureen. Hakk løken, og blank den i litt olje i en panne. Smak til med oregano, litt olivenolje og en liten skvett av laken fra ansjosen.
Fordel løkblandingen jevnt over tomatpureen og pynt med ansjos og halve oliven. Stekes ved 200 C i 20 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6078)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-20
Oppdatert dato:2002-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift