Pissaladière





Pissaladière inneholder 172 Kalorier, 24 g Karbo, 5 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Pissaladière har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pissaladière er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1stkfrossen pizzadeig
2sstomatpuré
2stkgule løk
Ca 7stk filetansjosfileter
1håndfull(er)sorte oliven, stenfrie
1knivsoddoregano
1ssolivenolje
litt lake fra ansjosen


Annonse



Næringsdeklarasjon for Pissaladière!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier171.901 523.21Kcal
Protein5.0945.10gram
Karbohydrat23.93212.04gram
Kostfiber2.1719.23gram
Fett5.7250.68gram
Mettet fett0.867.62gram
Salt1.3612.08gram
Pris på oppskriftenKr 6.53Kr 57.86Kroner
Hele oppskriften veier886 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kjevle den ferdige pizzadeigen ut til 4 mm tykkelse, trykk på plass i en pizzaform med 30 cm diameter.

Smør på tomatpureen. Hakk løken, og blank den i litt olje i en panne. Smak til med oregano, litt olivenolje og en liten skvett av laken fra ansjosen.

Fordel løkblandingen jevnt over tomatpureen og pynt med ansjos og halve oliven. Stekes ved 200 C i 20 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6078)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-20
Oppdatert dato:2002-03-20
Lesere: 2230 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pasta med ansjos.Pasta med ansjos.
Denne retten har 266,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 42,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.