Fotograf:
Matprat.no
Pølsepai inneholder
207 Kalorier,
9 g Karbo,
10 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Pølsepai har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pølsepai er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6395 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pølsepai!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 207.02 | 793.15 | Kcal |
Protein | 9.93 | 38.04 | gram |
Karbohydrat | 9.28 | 35.55 | gram |
Kostfiber | 1.19 | 4.56 | gram |
Fett | 14.20 | 54.40 | gram |
Mettet fett | 6.94 | 26.59 | gram |
Salt | 0.90 | 3.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.18 | Kr 19.85 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 533 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,93 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag paibunn etter anvisning på pakken, evt. kjevle ut butterdeigsplatene. Hvis du velger å lage deigen smuldrer du smør og mel og tilsett kaldt vann (gjerne i foodprocessor). Deigen må kjevles litt større enn formen.
Legg deigen over i en paiform, det kan godt henge litt deig over kanten. Prikk bunnen med en gaffel og stek den på nederste rille på 200°C i ca. 15 minutter.
Vask purren og skjær pølser og purre i ringer. Fres purren i litt olje i stekepannen før den legges over i paibunnen sammen med pølsene. Bland sammen egg, melk, ost, gressløk og pepper og hell over pølsene.
Stek til eggeblandingen er stivnet og quichen har fått en fin, gyllen farge.
Server med en frisk, grønn salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20524)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-10-23
Oppdatert dato:2005-10-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift