Fotograf:
Matprat.no
Dette er en av våre aller enkleste retter. Her får du en god middag med minimal tilberedning og tidsbruk. Selv om dette er superenkelt, kan det godt være spennende. Oppskriften inneholder
206 Kalorier,
14 g Karbo,
7 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pai med falukorv er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4235 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pai med falukorv!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 205.86 | 819.58 | Kcal |
Protein | 7.26 | 28.90 | gram |
Karbohydrat | 14.30 | 56.93 | gram |
Kostfiber | 1.31 | 5.22 | gram |
Fett | 13.00 | 51.76 | gram |
Mettet fett | 4.82 | 19.19 | gram |
Salt | 0.63 | 2.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.73 | Kr 26.79 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 593 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,78 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Rull ut pizzadeigen og del den i firkanter 14 x 14 cm. Legg 1 ss rømme og 1 ss pesto på hver firkant, smør det utover, men ikke helt ut i kantene.
2. Rull kantene innover. Skjær falukorv og tomater i skiver. Legg dem annenhver gang i takstenmønster over rømmen og pestoen. Pensle kantene med vann eller egg.
3. Stek på 225 °C i 15 minutter
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 27418)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-09-13
Oppdatert dato:2010-09-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift