Pølsepanne med rosenkål inneholder
196 Kalorier,
4 g Karbo,
6 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Pølsepanne med rosenkål har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sennep, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pølsepanne med rosenkål er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pølsepanne med rosenkål!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 196.33 | 521.97 | Kcal |
Protein | 5.72 | 15.21 | gram |
Karbohydrat | 4.05 | 10.77 | gram |
Kostfiber | 1.45 | 3.86 | gram |
Fett | 17.15 | 45.60 | gram |
Mettet fett | 8.49 | 22.57 | gram |
Salt | 1.02 | 2.71 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.11 | Kr 16.24 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 063 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Skjær baconet i strimler og sprøstek dem. Ta dem opp og la dem renne av på husholdningspapir.
Rens og finhakk løk, fres den sammen med karri i baconfettet.
Ta skinnet av pølsene og skjær dem i skiver, legg dem i karribaconfettet og rist dem lett noen minutter. Spe med rømme. Tilsett sennep og chilisaus, salt og pepper. Legg i rosenkålen og la retten putre over svak varme ca 10 minutter.
Dryss baconstrimler over og server retten fra stekepannen, gjerne med kokte poteter eller ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10630)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-02
Oppdatert dato:2003-05-02
Lesere:
2759 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift