Potetflatbrød inneholder
105 Kalorier,
22 g Karbo,
3 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Potetflatbrød har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Potetflatbrød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
10471 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Potetflatbrød!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 105.20 | 3 640.97 | Kcal |
Protein | 2.51 | 86.87 | gram |
Karbohydrat | 21.61 | 747.92 | gram |
Kostfiber | 3.01 | 104.18 | gram |
Fett | 0.30 | 10.38 | gram |
Mettet fett | 0.07 | 2.42 | gram |
Salt | 0.04 | 1.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.46 | Kr 50.53 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 461 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 82,16 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok potetene, skrell og mal dem mens de er varme. Bland i rugmel og surmelk, la stå til neste dag.
Kna i de andre melsortene og salt, bruk fint hvetemel til utbaking. Stek på takke ved halv styrke.
Hvis ikke flatbrødet blir ordentlig sprøtt, kan det ettertørkes i stekeovn på rist ved 150 C.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13415)
Kategori:
Flatbrød
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift