Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Potetpai med skinke oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Potetpai med skinke



Potetpai med skinke inneholder 241 Kalorier, 12 g Karbo, 7 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Potetpai med skinke har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Potetpai med skinke er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2dlhvetemel
50grsmør eller margarin
100grmoste kokte poteter
1ssmelk
0,25tssalt

Til fyll:

100grråskrelte poteter i strimler
100grstrimlet stangselleri
50grhamburgerrygg i strimler
Litt salt
1tstimian
2,5dlfløte
2stkegg
Gressløk
100grrevet gul ost




Kalorier og næringsinnhold i Potetpai med skinke med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier241.402 377.86594.47Kcal
Protein7.4172.9918.25gram
Karbohydrat12.34121.5530.39gram
Kostfiber1.019.952.49gram
Fett17.82175.5343.88gram
Mettet fett11.00108.3527.09gram
Salt0.555.411.35gram
Pris på oppskriftenKr 5.37Kr 52.90Kr 13.22.-
Hele oppskriften veier985 totalt985 pr porsj246 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Mel og smør smuldres til en grynet masse. Tilsett salt og moste poteter. Elt deigen godt. Kjevle deigen til en rund leiv og legg leiven i en godt smurt paiform, slik at bunn og kanter er godt dekket. Prikk deigen i bunnen og forstek formen i ca. 10 minutter.

Dryss halvparten av den revne osten i bunnen, ha i strimlede poteter, selleri og hamburgerrygg. Visp egg, fløte, gressløk og krydder og hell den over paien. Dryss over resten av osten og stek på 180 grader på nederste rille i ca. 40 minutter. Server gjerne fersk loff til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17220)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-03-17
Oppdatert dato:2004-03-17
Lesere: 2463 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.