Purrekaker med stiltonost inneholder
131 Kalorier,
10 g Karbo,
5 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Purrekaker med stiltonost har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Purrekaker med stiltonost er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3943 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Purrekaker med stiltonost med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 131.25 | 816.64 | 51.04 | Kcal |
Protein | 5.13 | 31.92 | 1.99 | gram |
Karbohydrat | 10.18 | 63.34 | 3.96 | gram |
Kostfiber | 2.29 | 14.25 | 0.89 | gram |
Fett | 7.27 | 45.23 | 2.83 | gram |
Mettet fett | 4.52 | 28.12 | 1.76 | gram |
Salt | 0.38 | 2.34 | 0.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.30 | Kr 45.42 | Kr 2.84 | .- |
Hele oppskriften veier | 622 totalt | 622 pr porsj | 39 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,02 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
kaker
Kok purreløkstrimler forsiktig i melk og appelsinsaft 8-10 minutter til de er ordentlig myke, deretter smaker du til med pepper. La løkblandingen avkjøles noe før du rører inn osten.
Varm ovnen til 200 C. Legg et deigflak på bakeplaten, pensle med smør og del de i to til en avlang remse. Legg 1/16 av purre- og osteblandingen i nedre høyre hjørne. Brett hjørnet med spissen opp og over fyllet mot venstre kant slik at det danner en trekant.
Deretter bretter du nedre venstre spiss opp, slik at deigflaket får en rett nedre kant, så bretter du deigtrekanten mot høyre og opp igjen, slik at fyllet er helt dekket.
Fortsett å brette deigflaket på denne måten og stikk inn toppfliken. Pensle med litt smør og legg pakken på et stekebrett.
Gjenta prosessen med resten av deigflakene og fyllet slik at du får 16 pakker i alt.
Stek pakkene i 10-15 minutter i ovnen til de er gyllenbrune og sprø. Serveres varme som snacks, pyntet med korianderkvister som forrett, eller som tilbehør til drinker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6011)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-18
Oppdatert dato:2002-03-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.