Purrekaker med stiltonost



Purrekaker med stiltonost inneholder 131 Kalorier, 10 g Karbo, 5 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Purrekaker med stiltonost har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Purrekaker med stiltonost er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3943 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2stkpurreløk i skiver
2ssmelk
1tsappelsinsaft
75grstiltonost smuldret eller terninger
8plate(r)filodeig
2sssmeltet smør
1dashnymalt svart pepper
friske korianderkvister til pynt




Kalorier og næringsinnhold i Purrekaker med stiltonost med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier131.25816.6451.04Kcal
Protein5.1331.921.99gram
Karbohydrat10.1863.343.96gram
Kostfiber2.2914.250.89gram
Fett7.2745.232.83gram
Mettet fett4.5228.121.76gram
Salt0.382.340.15gram
Pris på oppskriftenKr 7.30Kr 45.42Kr 2.84.-
Hele oppskriften veier622 totalt622 pr porsj39 pr stk gram
Energiprosent fra karbo31,02 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 kaker

Kok purreløkstrimler forsiktig i melk og appelsinsaft 8-10 minutter til de er ordentlig myke, deretter smaker du til med pepper. La løkblandingen avkjøles noe før du rører inn osten.

Varm ovnen til 200 C. Legg et deigflak på bakeplaten, pensle med smør og del de i to til en avlang remse. Legg 1/16 av purre- og osteblandingen i nedre høyre hjørne. Brett hjørnet med spissen opp og over fyllet mot venstre kant slik at det danner en trekant.

Deretter bretter du nedre venstre spiss opp, slik at deigflaket får en rett nedre kant, så bretter du deigtrekanten mot høyre og opp igjen, slik at fyllet er helt dekket.

Fortsett å brette deigflaket på denne måten og stikk inn toppfliken. Pensle med litt smør og legg pakken på et stekebrett.

Gjenta prosessen med resten av deigflakene og fyllet slik at du får 16 pakker i alt.

Stek pakkene i 10-15 minutter i ovnen til de er gyllenbrune og sprø. Serveres varme som snacks, pyntet med korianderkvister som forrett, eller som tilbehør til drinker.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6011)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-18
Oppdatert dato:2002-03-18


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.