Rabarbradrikk inneholder
23 Kalorier,
5 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Rabarbradrikk har ingen allergener
Rabarbradrikk er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6355 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rabarbradrikk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 22.81 | 1 313.86 | Kcal |
Protein | 0.23 | 13.25 | gram |
Karbohydrat | 4.84 | 278.78 | gram |
Kostfiber | 1.04 | 59.90 | gram |
Fett | 0.05 | 2.88 | gram |
Mettet fett | 0.03 | 1.73 | gram |
Salt | 0.00 | 0.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.13 | Kr 122.69 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 760 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 84,87 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bruk fine, sprø, helst røde rabarbrastilker. La skinnet være på. Vask stilkene og skjær dem i store biter.
Ha rabarbraen i en rommelig kjele sammen med vannet. Kok langsomt opp og la det småkoke til rabarbraen er mør, men ikke kokt til grøt.
Sil saften gjennom silepose av bærstrie.
Bland sukkeret og sitronsyren i den varme saften og rør til begge deler er oppløst.
Gi saften et godt oppkok. Tilsett mer sukker hvis saften er for sur. Skum av eventuelt skum.
Fyll saften på rene, varme flasker og kork dem med en gang.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9452)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Saft
Land:
Norge
Fylke:
Rogaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift