Rabarbravin 10 liter inneholder
201 Kalorier,
49 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Rabarbravin 10 liter har ingen allergener
Rabarbravin 10 liter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 6 lesere
Lesere:
30814 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rabarbravin 10 liter med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 201.42 | 12 698.52 | 1 269.85 | Kcal |
Protein | 0.47 | 29.63 | 2.96 | gram |
Karbohydrat | 48.61 | 3 064.62 | 306.46 | gram |
Kostfiber | 2.10 | 132.39 | 13.24 | gram |
Fett | 0.10 | 6.30 | 0.63 | gram |
Mettet fett | 0.05 | 3.15 | 0.32 | gram |
Salt | 0.01 | 0.33 | 0.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.95 | Kr 312.07 | Kr 31.21 | .- |
Hele oppskriften veier | 6 305 totalt | 6 305 pr porsj | 630 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 96,53 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
liter
Frossen rabarbra trenger ikke knuses eller kuttes opp, men kan med fordel henges opp(bind en hyssing rundt midten av hver bunt) og saften renner ut når rabarbraen tiner.
Frisk rabarbra: Kløv stilkene langsetter. Mal dem på grov kjøttkvern, eller hakk dem fint opp og slå kokende vann over. La dem stå i vannet noen dager for at saften skal trekke ut.
Saften helles forsiktig på ballong og tilsettes ca 300 g sukker Tilsetter gjær, gjærnæring og svovling.
Etter 3 -7 dager går du videre. Se vedlegg til vingjærpakning. Eller følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat nyttig
(Intern: 1503)
Kategori:
Vinlegging
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-09-13
Oppdatert dato:2002-09-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift