Rabarbravin 10 liter



Rabarbravin 10 liter inneholder 201 Kalorier, 49 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Rabarbravin 10 liter har ingen allergener
Rabarbravin 10 liter er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 6 lesere
Lesere: 30814 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3,3kgrabarbra
3kgsukker
3grgjærnæringIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
vingjær
1,5grkritt pr kg rabarbraIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,51/2 svovlingstabelett pr !0 liter bærmasseIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!




Kalorier og næringsinnhold i Rabarbravin 10 liter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier201.4212 698.521 269.85Kcal
Protein0.4729.632.96gram
Karbohydrat48.613 064.62306.46gram
Kostfiber2.10132.3913.24gram
Fett0.106.300.63gram
Mettet fett0.053.150.32gram
Salt0.010.330.03gram
Pris på oppskriftenKr 4.95Kr 312.07Kr 31.21.-
Hele oppskriften veier6 305 totalt6 305 pr porsj630 pr stk gram
Energiprosent fra karbo96,53 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 liter

Frossen rabarbra trenger ikke knuses eller kuttes opp, men kan med fordel henges opp(bind en hyssing rundt midten av hver bunt) og saften renner ut når rabarbraen tiner.

Frisk rabarbra: Kløv stilkene langsetter. Mal dem på grov kjøttkvern, eller hakk dem fint opp og slå kokende vann over. La dem stå i vannet noen dager for at saften skal trekke ut.

Saften helles forsiktig på ballong og tilsettes ca 300 g sukker Tilsetter gjær, gjærnæring og svovling.

Etter 3 -7 dager går du videre. Se vedlegg til vingjærpakning. Eller følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat nyttig
(Intern: 1503)
Kategori: Vinlegging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-09-13
Oppdatert dato:2002-09-13


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rabarbravin fra Trøndelag.Rabarbravin fra Trøndelag.
Denne retten har 19,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.