Reinskav stekt i wok



Reinskav stekt i wok inneholder 138 Kalorier, 14 g Karbo, 10 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Reinskav stekt i wok har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Reinskav stekt i wok er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 5965 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2pakkefrossent reinskav, 240 g
3ssolje
200grsjampinjong
1stkpurre
2dlvann
1stkbuljongterning, grønnsak
1krmpepper
1tsknust einerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sssetersmør
2ssmaizena
4porsjon(er)ris




Næringsdeklarasjon for Reinskav stekt i wok!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier137.67485.53Kcal
Protein9.5633.72gram
Karbohydrat14.1249.80gram
Kostfiber0.642.26gram
Fett4.6316.33gram
Mettet fett1.435.04gram
Salt0.260.90gram
Pris på oppskriftenKr 9.04Kr 31.88Kroner
Hele oppskriften veier1 411 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo41,02 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Tin reinskavet. Rens og skjær sjampinjong og purre i skiver.

Varm opp wokpannen og hell i 2 ss olje. Begynn med å frese reinskavet, halvparten av gangen, 2-3 minutter. Rør om og legg det freste kjøttet på risten i wokpannen. Hell i resten av oljen og fres sopp og purre i ca 2-3 minutter.

Tilsett kjøttet, buljongen, pepper, einerbær og setersmør. La retten koke 2-3 minutter.

Rør ut melet i vannet og hell jevningen i retten. Kok opp og server med kokt ris og syltede grønnsaker, f.eks. syltede tomater eller syltet squash. Se egne oppskrifter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10737)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Wok
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.