Reinskav stekt i wok inneholder
138 Kalorier,
14 g Karbo,
10 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Reinskav stekt i wok har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinskav stekt i wok er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5965 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinskav stekt i wok!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 137.67 | 485.53 | Kcal |
Protein | 9.56 | 33.72 | gram |
Karbohydrat | 14.12 | 49.80 | gram |
Kostfiber | 0.64 | 2.26 | gram |
Fett | 4.63 | 16.33 | gram |
Mettet fett | 1.43 | 5.04 | gram |
Salt | 0.26 | 0.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.04 | Kr 31.88 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 411 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,02 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tin reinskavet. Rens og skjær sjampinjong og purre i skiver.
Varm opp wokpannen og hell i 2 ss olje. Begynn med å frese reinskavet, halvparten av gangen, 2-3 minutter. Rør om og legg det freste kjøttet på risten i wokpannen. Hell i resten av oljen og fres sopp og purre i ca 2-3 minutter.
Tilsett kjøttet, buljongen, pepper, einerbær og setersmør. La retten koke 2-3 minutter.
Rør ut melet i vannet og hell jevningen i retten. Kok opp og server med kokt ris og syltede grønnsaker, f.eks. syltede tomater eller syltet squash. Se egne oppskrifter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10737)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.