Reker med ost og vannkastanjer inneholder
106 Kalorier,
13 g Karbo,
7 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Reker med ost og vannkastanjer har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reker med ost og vannkastanjer er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6211 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reker med ost og vannkastanjer!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 106.01 | 476.41 | Kcal |
Protein | 6.69 | 30.06 | gram |
Karbohydrat | 12.88 | 57.88 | gram |
Kostfiber | 1.22 | 5.48 | gram |
Fett | 2.81 | 12.63 | gram |
Mettet fett | 1.72 | 7.73 | gram |
Salt | 0.37 | 1.67 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.23 | Kr 23.50 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 798 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,59 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 225 grader.
Fordel osten jevnt utover i en ildfast form. Bland reker, limejuice og salt og sett i kjøleskapet. Kutt tomatene i små, små biter, nærmest til en purré.
Stek løken i olivenoljen til den blir gyllen, tilsett rekeblandingen, legg lokk over og la småkoke.
Tilsett så tomatene "parsleyen", den grønne løken og de hele pepperkornene. La det koke i 15 minutter. Bland inn maisennaen i melken og tilsett denne sammen med vannkastanjene. La det koke i et par minutter og trekk så pannen av varmen.
Tilsett salt og pepper (etter smak). Fordel blandingen i den ildfaste formen og strø parmesanost på toppen. La det stå i ovnen i ca. 15 minutter. Serveres med kokt ris og eventuelt en grønn salat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Misjonsalliansen
(Intern: 2699)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Brasil
Innlagt dato:2002-12-08
Oppdatert dato:2002-12-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift