Oppskriften inneholder 473 Kalorier, 25 g Karbo, 4 g Protein og 39 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smelt sjokolade og kokosfett sammen på svak varme. Avkjøl.
Pisk eggedosis av egg og SukrinMelis. Lag litt god, sterk kaffe (gjerne en kopp ekstra til deg selv også, det passer godt sammen med de ferdige risbollene).
Rør kaffe og sjokolademassen inn i eggedosisen.
Ha i puffet ris og bland alt sammen forsiktig. Bruk to skjeer og lag topper på et brett kledd med matpapir, eller bruk muffinsformer av papir.
Oppbevar risbollene i kjøleskap til servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 26844)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Konfekt Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-06-05
Oppdatert dato:2017-06-05