Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Riscrispkaker(0.A.B.AB) oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Riscrispkaker(0.A.B.AB)



Riscrispkaker(0,A,B,AB) inneholder 350 Kalorier, 66 g Karbo, 6 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Riscrispkaker(0,A,B,AB) har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Riscrispkaker(0,A,B,AB) er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2sssmør
0,6dlhonning eller lønnesirup
2ssbrunt sukker
0,25sssalt
7,2dlnaturrismel




Kalorier og næringsinnhold i Riscrispkaker(0.A.B.AB) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier349.502 118.84132.43Kcal
Protein5.6534.252.14gram
Karbohydrat66.00400.1325.01gram
Kostfiber3.5521.521.35gram
Fett6.2037.592.35gram
Mettet fett3.0518.491.16gram
Salt0.764.640.29gram
Pris på oppskriftenKr 7.53Kr 45.65Kr 2.85.-
Hele oppskriften veier606 totalt606 pr porsj38 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 kaker

Smelt smør, honning, sukker og salt i en stor gryte. Rør inn rismelet. Rør godt. Hell så blandingen på ett glassfat på ca 12x20 og sett det i kjøleskapet. Brekk så ut kaker på ca 5 cm i firkant.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Blodtypediettens kokebok
(Intern: 14640)
Kategori: Småkaker
Diett/allergi: Blodtypediett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-07
Oppdatert dato:2003-07-07
Lesere: 2616 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Risboller 2.Risboller 2.
Denne retten har 520,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 42,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 36,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.