Risroulader





Risroulader inneholder 93 Kalorier, 8 g Karbo, 5 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Risroulader har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Risroulader er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stksavoykål
2stkløk
1bunt(er)vårløk eller 2-3 purrer
2ssrosiner
4ssmandelflager
250grkokte ris
2stkegg
100grfrisk mozzarella
purløg
olie til stegning


Annonse



Næringsdeklarasjon for Risroulader!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier93.37327.09Kcal
Protein5.0717.76gram
Karbohydrat8.3429.22gram
Kostfiber2.007.01gram
Fett3.9713.91gram
Mettet fett1.435.01gram
Salt0.140.50gram
Pris på oppskriftenKr 6.27Kr 21.97Kroner
Hele oppskriften veier1 401 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kålen skilles forsigtigt i hele blade. Blancheres i letsaltet vand i ca. 4-5 min.
Løgene hakkes fint og forårsløgene skæres i tynde strimler. Klares i olien på panden. Rosiner, mandler og ris svitses med.
Tages fra varmen og afkøles let.
Æg, mozzarella og finthakket purløg røres i risblandingen. Fyldet fordeles på kålbladene og rulles sammen til roulader.
Stilles tæt i et smurt ildfast fad og bages i ovnen i ca. 30 min. ved 200°.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hamduved.dk
(Intern: 1042)
Kategori: Ovnsrett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-27
Oppdatert dato:2002-08-27
Lesere: 2314 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.