Risroulader inneholder
102 Kalorier,
8 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Risroulader har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Risroulader er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2970 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Risroulader!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 101.81 | 356.66 | Kcal |
Protein | 6.09 | 21.33 | gram |
Karbohydrat | 8.34 | 29.22 | gram |
Kostfiber | 2.38 | 8.34 | gram |
Fett | 4.37 | 15.31 | gram |
Mettet fett | 1.53 | 5.36 | gram |
Salt | 0.21 | 0.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.27 | Kr 21.97 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 401 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,76 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kålen skilles forsigtigt i hele blade. Blancheres i letsaltet vand i ca. 4-5 min.
Løgene hakkes fint og forårsløgene skæres i tynde strimler. Klares i olien på panden. Rosiner, mandler og ris svitses med.
Tages fra varmen og afkøles let.
Æg, mozzarella og finthakket purløg røres i risblandingen. Fyldet fordeles på kålbladene og rulles sammen til roulader.
Stilles tæt i et smurt ildfast fad og bages i ovnen i ca. 30 min. ved 200°.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Hamduved.dk
(Intern: 1042)
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-27
Oppdatert dato:2002-08-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift