Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Risroulader oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Risroulader



Risroulader inneholder 102 Kalorier, 8 g Karbo, 6 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Risroulader har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Risroulader er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stksavoykål
2stkløk
1bunt(er)vårløk eller 2-3 purrer
2ssrosiner
4ssmandelflager
250grkokte ris
2stkegg
100grfrisk mozzarella
purløg
olie til stegning




Næringsdeklarasjon for Risroulader!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier101.85356.80Kcal
Protein6.0221.09gram
Karbohydrat8.3429.22gram
Kostfiber2.187.64gram
Fett4.4515.59gram
Mettet fett1.595.57gram
Salt0.210.74gram
Pris på oppskriftenKr 6.27Kr 21.97Kroner
Hele oppskriften veier1 401 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kålen skilles forsigtigt i hele blade. Blancheres i letsaltet vand i ca. 4-5 min.
Løgene hakkes fint og forårsløgene skæres i tynde strimler. Klares i olien på panden. Rosiner, mandler og ris svitses med.
Tages fra varmen og afkøles let.
Æg, mozzarella og finthakket purløg røres i risblandingen. Fyldet fordeles på kålbladene og rulles sammen til roulader.
Stilles tæt i et smurt ildfast fad og bages i ovnen i ca. 30 min. ved 200°.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Hamduved.dk
(Intern: 1042)
Kategori: Ovnsrett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-27
Oppdatert dato:2002-08-27
Lesere: 2434 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.