Fotograf:Frukt.no Du har kanskje hulet ut gresskar til Halloween? Gresskarkjernene er vel verdt å ta vare på. Det blir kjempegod snacks, og sunne er de også
Oppskriften inneholder 564 Kalorier, 9 g Karbo, 23 g Protein og 47 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Skjær ut et lokk på gresskaret og grav ut frøene og det bløte vevet.Bruk gjerne engangshansker.
Plukk frøene ut av vevet og skyll dem godt under rennende kaldt vann. Gni frøene tørre med et glasshåndkle eller tørkerull.
Sett stekeovnen på 180 grader C.
Lag en oljeblanding av salt og olje, og bland dette godt med kjernene.
Liker du mer smak, kan du tilsette litt presset hvitløk eller annet krydder.
Fordel gresskarkjernene tynt utover på en stekeplate med bakepapir.
Stekes til de er blitt lett brune (ca. 15-25 min). Snu kjernene av og til.
Avkjøles på kjøkkenpapir.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34350)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Snacks Innlagt dato:2018-10-18
Oppdatert dato:2018-10-18