Rødvinsmarinade med løk og gulrot inneholder
102 Kalorier,
5 g Karbo,
1 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Rødvinsmarinade med løk og gulrot har ingen allergener
Rødvinsmarinade med løk og gulrot er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rødvinsmarinade med løk og gulrot!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 101.67 | 411.76 | Kcal |
Protein | 0.82 | 3.32 | gram |
Karbohydrat | 4.80 | 19.44 | gram |
Kostfiber | 1.70 | 6.89 | gram |
Fett | 7.34 | 29.73 | gram |
Mettet fett | 0.74 | 3.00 | gram |
Alkohol | 1.39 % | | | |
Salt | 0.02 | 0.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.00 | Kr 16.20 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 405 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,88 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Løken og gulrot skjæres i løvtynne skiver og fordeles i et egnet fat med kant. Rødvin, olje og pepper blandes og helles over. Ta til slutt i godt med timian. La marinaden stå noen timer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 430)
Kategori:
Marinade
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-18
Oppdatert dato:2002-07-18
Lesere:
3856 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift