Røket reinsdyr med salat inneholder
71 Kalorier,
7 g Karbo,
7 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Røket reinsdyr med salat har beregnet å ha følgende allergener
Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Røket reinsdyr med salat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7107 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Røket reinsdyr med salat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 71.43 | 472.01 | Kcal |
Protein | 7.10 | 46.92 | gram |
Karbohydrat | 7.04 | 46.52 | gram |
Kostfiber | 0.89 | 5.88 | gram |
Fett | 1.33 | 8.79 | gram |
Mettet fett | 0.46 | 3.04 | gram |
Alkohol | 0.16 % | | | |
Salt | 9.04 | 59.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.71 | Kr 77.38 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 643 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg reinsdyrfileten i havsalt natten over, og skyll vekk saltet neste dag. Strø litt spon i bunnen av røykeboksen. Legg reinsdyrfileten på rist og røyk den i 8 min. direkte på platen.
Avkjøl fileten og skjær den i tynne skiver.
Rør frosne eller tinte tyttebær i mikser med 150 g sukker. Når de er ferdig tilsett 2 ss dijonsennep og 1 ss gin.
Vask og skyll salaten i godt rennende kaldt vann. Plukk ut noen fine blader og anrett dem pent på tallerken.
Etter at salaten er anrettet på tallerken legges kjøttet i en vifteform oppå. De rørte tyttebærene anrettes deretter punktvis på tallerkenen. Hell noen dråper olivenolje over salaten til slutt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10750)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Røkt/gravet/saltet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift