Fotograf:
Matprat.no
Med denne krydderblandingen blir du elsket og respektert av alle. Dette er gudmoren til alle krydderblandinger, den er like viktig og uunnværlig som grillkull og stekespade. Godt krydder kan gjøre underverker med maten!
Denne oppskriften gir ca 2,5 dl ferdig blandet krydder og passer aller best til spareribs… Oppskriften inneholder
248 Kalorier,
32 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Rub-a-dub - Craig Whitson sin "hemmelige" grillkrydderblanding er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 5 lesere
Lesere:
11292 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rub-a-dub - Craig Whitson sin hemmelige grillkrydderblanding med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 248.44 | 345.58 | 172.79 | Kcal |
Protein | 8.05 | 11.20 | 5.60 | gram |
Karbohydrat | 31.80 | 44.23 | 22.12 | gram |
Kostfiber | 18.33 | 25.50 | 12.75 | gram |
Fett | 5.82 | 8.10 | 4.05 | gram |
Mettet fett | 1.06 | 1.47 | 0.74 | gram |
Salt | 25.18 | 35.03 | 17.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 23.78 | Kr 33.08 | Kr 16.54 | .- |
Hele oppskriften veier | 139 totalt | 139 pr porsj | 70 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 2
dl
1. Bruk nøyaktige mål. Bland alle ingredienser godt i en bolle og ha det over i en lufttett beholder.
Har du planer om å grille flere ganger i sommer, så kan du jo gange opp denne oppskriften og ha til flere gode grillopplevelser.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 27959)
Tilberedningstid:
10 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-12-20
Oppdatert dato:2010-12-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift