Ruccola & Parmigiano-Reggiano Salat inneholder
173 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Ruccola & Parmigiano-Reggiano Salat har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Nøtter, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ruccola & Parmigiano-Reggiano Salat er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5456 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ruccola & Parmigiano-Reggiano Salat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 173.35 | 266.53 | Kcal |
Protein | 9.37 | 14.41 | gram |
Karbohydrat | 1.79 | 2.75 | gram |
Kostfiber | 1.04 | 1.60 | gram |
Fett | 14.07 | 21.63 | gram |
Mettet fett | 0.98 | 1.51 | gram |
Salt | 0.05 | 0.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 19.27 | Kr 29.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 615 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland vinaigretten ved å helle sammen de forskjellige oljene. Skyll og tørk ruccola salaten, forsiktig slik at bladene ikke skades. Dander salaten på en tallerken, drypp litt vinaigrette på og pynt med Parmigiano-Reggiano. Strø over litt nykvernet salt og pepper, og server.
Denne oppskriften er fra mmmat.no - en spesialisert nettbutikk innen høykvalitets ingredienser, gourmet gaver & catering
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
mmmat
(Intern: 22825)
Kategori:
Salat
Land:
Italia
Innlagt dato:2006-09-10
Oppdatert dato:2006-09-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift