Fotograf:
Frukt.no
Cæsarsalat med parmesanchips og skinke inneholder
284 Kalorier,
1 g Karbo,
10 g Protein og
26 g Fett pr 100 gr
Cæsarsalat med parmesanchips og skinke har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk, Spor-av-nøtter, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Cæsarsalat med parmesanchips og skinke er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4915 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Cæsarsalat med parmesanchips og skinke!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 284.48 | 640.79 | Kcal |
Protein | 9.97 | 22.46 | gram |
Karbohydrat | 1.35 | 3.04 | gram |
Kostfiber | 1.34 | 3.02 | gram |
Fett | 26.28 | 59.20 | gram |
Mettet fett | 5.36 | 12.07 | gram |
Salt | 1.64 | 3.69 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.08 | Kr 33.97 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 901 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,89 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Alt til dressingen unntatt olje, parmesan og vann has i en foodprosessor. Spe med olje og ha i litt vann hvis den blir for tykk. Smakes til og ha i parmesan.
Parmesanchips lages ved å rive osten som drysses på smurt bakepapir. Stek i ovn ved 180 grader C i 10 minutter. Avkjøl.
Legg vaskede salatblader i bunnen av en skål og legg skiver av skinke og ostechips lagvis oppå. Legg ved noen sardiner om du liker det.
Hell på dressingen ved servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 18796)
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-01-31
Oppdatert dato:2005-01-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift