Fotograf:
Bonduelle
Blandet salat Summertime inneholder
127 Kalorier,
4 g Karbo,
4 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Blandet salat Summertime har beregnet å ha følgende allergener
Sennep, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blandet salat Summertime er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4112 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blandet salat Summertime!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 126.91 | 424.99 | Kcal |
Protein | 4.29 | 14.37 | gram |
Karbohydrat | 3.72 | 12.46 | gram |
Kostfiber | 1.94 | 6.50 | gram |
Fett | 10.11 | 33.86 | gram |
Mettet fett | 1.48 | 4.96 | gram |
Salt | 1.22 | 4.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.80 | Kr 36.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 340 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,72 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La det dryppe av de grønne bønnene, gourmetmaisen, kidneybønnene og perleløkene. Skyll og del cherrytomatene i to. Skyll og grovhakk ruccolaen. Rist pinjekjernene på en teflonstekepanne uten fett.
Skrell hvitløken. Til vinaigretten røres olje, eddik, sennep og presset hvitløk sammen. Smak til med sukker og salt og pepper. Bland de grønne bønnene, gourmetmaisen, kidneybønnene og perleløkene med vinaigretten og la retten stå kjølig i 20 minutter.
Rett før servering blandes cherrytomater, ruccolasalat og pinjekjerner i. Pynt med parmaskinke.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bonduelle
(Intern: 28730)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-01-03
Oppdatert dato:2012-01-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift