Fotograf:Frukt.no Dette er en fargerik, mettende og god salat som like gjerne kan serveres som en egen rett som garnityr til middagen. Har du grønnsaksrester, så er denne salaten glimrende å lage
Oppskriften inneholder 137 Kalorier, 14 g Karbo, 3 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Sennep, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kok byggryn som angitt på pakken.
Finsnitt rødkålen.
Del brokkoli i buketter og dypp dem i kokende vann. Avkjøl i kaldt vann og la de renne av.
Tin fryste erter, om du bruker det.
Skjær tynne strimler av gulroten med en potetskreller.
Finsnitt vårløken.
Skjær av toppen på granateplet. Riss gjennom skallet med en skarp kniv rett ut for skilleveggene. Brekk delene fra hverandre og pirk ut kjernene i granateplet. Dette kan du gjøre i en bolle med kaldt vann så slipper du søl. Om du ikke bruker alle kjernene oppbevarer du resten i en tett liten boks.
Bland ingrediensene til dressingen. Blir den for tykk så kan du gjerne justere den med litt mer kaldt vann.
Bland alle ingrediensene til salaten på et fat eller bolle, og ha dressing over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34963)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Salat Innlagt dato:2020-04-26
Oppdatert dato:2020-04-26