Fotograf:
Sibelia
LobNobssalat m/ avokado inneholder
88 Kalorier,
3 g Karbo,
4 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
LobNobssalat m/ avokado har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
LobNobssalat m/ avokado er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3822 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for LobNobssalat m/ avokado!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 88.42 | 587.64 | Kcal |
Protein | 3.86 | 25.65 | gram |
Karbohydrat | 3.45 | 22.93 | gram |
Kostfiber | 1.51 | 10.04 | gram |
Fett | 6.24 | 41.47 | gram |
Mettet fett | 2.29 | 15.22 | gram |
Salt | 0.88 | 5.86 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.98 | Kr 39.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 329 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,6 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag dressingen først, slik at den får stå og utvikle smak. Riv opp de forskjellige salatbladene, direkte på to store tallerkener.
Del opp asparges i biter, fordel disse på salaten. Skrell og del opp avokado i litt store biter (klem over litt saft fra sitronen slik at avokado-bitene ikke blir brune).
Paprikaen skjæres i strimler og legges på. Tomatene skjæres i små båter og legges rundt i en sirkel. LobNobs (som kan deles opp i noe mindre biter på langs) legges luftig opp inne i tomatsirkelen.
Litt av dressingen på toppen, pyntes med finstrimlet vårløk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Sibelia
(Intern: 28035)
Tilberedningstid:
15 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-01-10
Oppdatert dato:2011-01-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift