Fotograf:
Mat.no
Saftig plommekake inneholder
246 Kalorier,
30 g Karbo,
4 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Saftig plommekake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Saftig plommekake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Saftig plommekake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 245.61 | 3 155.65 | 197.23 | Kcal |
Protein | 4.35 | 55.89 | 3.49 | gram |
Karbohydrat | 30.44 | 391.10 | 24.44 | gram |
Kostfiber | 1.34 | 17.22 | 1.08 | gram |
Fett | 11.53 | 148.14 | 9.26 | gram |
Mettet fett | 6.79 | 87.24 | 5.45 | gram |
Salt | 0.44 | 5.60 | 0.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.55 | Kr 45.61 | Kr 2.85 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 285 totalt | 1 285 pr porsj | 80 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,57 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Pisk smør og sukker lyst og luftig. Rør inn ett og ett egg. Tilsett melken vekselsvis med mel iblandet bakepulver. Hell røren i en smurt form, ca. 24 cm i diameter. Del plommene og ta ut steinene. Dekk formen med halve plommer og fordel dem i formen. Dryss over perlesukker. Stek kaken på nederste rille i stekeovnen ved 175 °C i 50-60 minutter. Kaken slipper kanten av formen når den er ferdig. Avkjøl kaken i formen eller server den lun med pisket kremfløte til.
Tips:
Plommene slipper litt væske etter at de har vært frosne. Skal kaken fryses kan det være lurt å dele plommene i litt mindre biter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3,2 poeng fra 4 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 14811)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-22
Oppdatert dato:2003-07-22
Lesere:
11163 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift