Fotograf:Frukt.no Pærer får en magisk smak når de stekes eller grilles. De kan gjerne serveres som en forrett eller en hovedrett med godt brød til.
Oppskriften inneholder 93 Kalorier, 6 g Karbo, 3 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Del pærene i 4-6 båter. Skjær bort kjernen. Behold skallet på.
Stek pærebåtene raskt i en varm stekepanne med litt smør til de får en fin gyllen farge på alle sider. Du kan også bruke en grillpanne. Da får pærene fine riller.
Skyll og tørk salaten.
Fordel salaten på 4 tallerkener eller et stort fat. Legg på pærebåtene. Dryss over pistasjenøtter, smuldre fetaosten og dryss over.
Drypp noen dråper balsamicoeddik over rett før servering.
Serveres gjerne lun.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34414)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Salat Innlagt dato:2018-11-21
Oppdatert dato:2018-11-21