Sardinsnitter(kanapéer)



Sardinsnitter(kanapéer) inneholder 236 Kalorier, 23 g Karbo, 12 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Sardinsnitter(kanapéer) har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sardinsnitter(kanapéer) er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4004 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2boks(er)sardiner i olje (a 125 g)
2sstomatpuré
Ca 1,5feddhvitløk
0,25tspepper
1,5tssalt
8skive(r)formloff
2sssmør eller margarin
Ca 32stkgrønne oliven




Kalorier og næringsinnhold i Sardinsnitter(kanapéer) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier236.391 841.1857.54Kcal
Protein12.1194.322.95gram
Karbohydrat22.66176.495.52gram
Kostfiber2.2617.600.55gram
Fett10.3180.302.51gram
Mettet fett3.2525.310.79gram
Salt2.6920.970.66gram
Pris på oppskriftenKr 8.46Kr 65.89Kr 2.06.-
Hele oppskriften veier779 totalt779 pr porsj24 pr stk gram
Energiprosent fra karbo38,34 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 32 biter

(32 stk. cocktailbiter)

Ta eventuelt bort skinn og bein på sardinene og mos dem med gaffel. Rør i tomatpuré, knust hvitløk, pepper og salt. Smak til.

Smør brødskivene tynt med smør og bre sardinfyllen på 4 av skivene. Legg resten av skivene oppå og skjær bort skorpen. Skjær brødet i trekanter med en brødkniv. Det blir 8 av hver skive. Stikk en tannpirker i hver kanapeé og pynt med en oliven.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12655)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.