Sardinsnitter(kanapéer) inneholder
236 Kalorier,
23 g Karbo,
12 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Sardinsnitter(kanapéer) har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sardinsnitter(kanapéer) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4004 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sardinsnitter(kanapéer) med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 236.39 | 1 841.18 | 57.54 | Kcal |
Protein | 12.11 | 94.32 | 2.95 | gram |
Karbohydrat | 22.66 | 176.49 | 5.52 | gram |
Kostfiber | 2.26 | 17.60 | 0.55 | gram |
Fett | 10.31 | 80.30 | 2.51 | gram |
Mettet fett | 3.25 | 25.31 | 0.79 | gram |
Salt | 2.69 | 20.97 | 0.66 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.46 | Kr 65.89 | Kr 2.06 | .- |
Hele oppskriften veier | 779 totalt | 779 pr porsj | 24 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,34 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 32
biter
(32 stk. cocktailbiter)
Ta eventuelt bort skinn og bein på sardinene og mos dem med gaffel. Rør i tomatpuré, knust hvitløk, pepper og salt. Smak til.
Smør brødskivene tynt med smør og bre sardinfyllen på 4 av skivene. Legg resten av skivene oppå og skjær bort skorpen. Skjær brødet i trekanter med en brødkniv. Det blir 8 av hver skive. Stikk en tannpirker i hver kanapeé og pynt med en oliven.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12655)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Fingermat/tapas
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.