Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Saus med svarte bønner oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Saus med svarte bønner



Saus med svarte bønner inneholder 70 Kalorier, 7 g Karbo, 1 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Saus med svarte bønner har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Saus med svarte bønner er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
1sshermetiske, svarte bønner
2feddhvitløk, presset
1tssukker
2ssvegetabilsk olje
6ssvann
1sssoyasaus
1tsmaizena
2stk storløk i skiver




Næringsdeklarasjon for Saus med svarte bønner!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier70.30185.42Kcal
Protein1.223.22gram
Karbohydrat6.8017.94gram
Kostfiber1.744.59gram
Fett3.8610.18gram
Mettet fett0.541.42gram
Salt0.441.15gram
Pris på oppskriftenKr 2.98Kr 7.86Kroner
Hele oppskriften veier528 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(1 ¼ dl)

Skyll bønnene i kaldt vann og la dem renne av.

Legg bønnene på flatt underlag. Tilsett hvitløk og dryss sukker over. Mos med en gaffel til alt er jevnt blandet.

Varm 1 ss olje i en stor stekepanne ved middels sterk varme og stek bønneblandingen i 1 minutt under omrøring. Rør inn vann og soyasaus. Kok opp, senk varmen og la det surre i 2 minuter.

Bland imens maisenna og 2 ts vann. Rør det inn i bønneblandingen, kok opp og la koke i 1 minutt. Hell blandingen ut av pannen og hold den varm.

Varm resten av oljen (1 ss), tilsett løken og la den surre i 5 minutter, til den er myk og gyllen. Ha bønneblandingen tilbake i pannen og varm opp under omrøring til sausen er gjennomvarm.

Serveres varm ved siden av ris og småskåret, stekt oksekjøtt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7551)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Lesere: 2747 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.